Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

29 July 2008

DOGANIERËT KONFISKOJNË PUSHKË DHE 2800 FISHEK PËR

 

 

 

 

 

 

 

Mbrëmë rreth orës 19:15 pas ndaljes së një automjetit që vinte nga Shqipëria zyrtarët doganorë kanë bërë një kontrollë detaje të kësaj veture. Gjate këtij kontrolli doganierët kanë hasur në sasi të mëdha municioni si dhe kanë gjetur pushkë të gjuetisë. Gjatë këtij aksioni doganierët janë përkrahur nga Policia e Kosovës.   

Armatimet e zbuluara janë te specifikuara si më poshtë:

1. Pushkë gjuetie të llojeve të ndryshme 7 copë
2. Fishek për AK 47, kalibër 7.62 mm, 4 kuti x 720 cope = 2880 copë.

Automjeti është ndalur nën mbikëqyrje doganore deri në përfundimin e procedurave të këtij rasti. Personi i dyshuar është arrestuar nga policia gjithashtu pushkët dhe municionet i janë dorëzuar policisë kufitare.

web-plumbat.jpg