Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

18 November 2009

DOGANIERET KONFISKOJNE ORE DORE TE FALSIFIKUARA

Hani I Elezit me date 17.11.2009 rreth orës 18:30 ka hyrë ne Han të Elezit ka arritur vetura me targa të Kosovës. Në pyetjen e zyrtarit doganor nëse keni diç për të deklaruar për doganë, vozitësi i veturës është përgjigjur se nuk kam asgjë.

Pas selektimin për kontroll detale, nën ulësen e pasme të veturës janë gjetur të fshehura mall i padeklaruar- orë të ndryshme dore i markave të ndryshme me origjinë nga Kina në sasi prej 93 copë me vlerë 1500 USD (sipas deklarimit të personit fizik) dhe kuleta xhepi në sasi prej 20 copë. Personi fizik ka bërë kundërvajtje doganore dhe mallrat e padeklaruara I janë nënshtruar konfiskimit.