Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

27 February 2009

DOGANIERET KONFISKOJNE 149 FISHEK PËR GJUETI

 

 

 

 

 

 

 

Qafa Morinës, 27 shkurt 2009.- Sot rreth orës 14:00 pas ndaljes së një automjetit që vinte nga Shqipëria zyrtarët doganorë kanë bërë një kontrollë detal të kësaj veture.  Gjatë këtij kontrolli doganierët kanë hasur në sasi të municionit për pushkë të gjuetisë, këta fishek kanë qenë të futur në pajisjen e ndihmës së parë.

Municioni i zbuluar ishte:

 Fishek për gjueti 149 copë.

Automjeti është ndalur nën mbikëqyrje doganore deri në përfundimin e procedurave të këtij rasti. Personi i dyshuar është i ndaluar nga policia kurse municioni i është dorëzuar policisë kufitare.

 

 

Image022.jpg