Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Doganën e Kosovës përmbyllë suksesshëm aksioni për kapjen e mallrave të kontrabanduar

Lajme

02 June 2016

Doganën e Kosovës përmbyllë suksesshëm aksioni për kapjen e mallrave të kontrabanduar

 

Prishtinë 1 qershor maj 2016  njësitet e Doganës në kuadër të aktivitetit anti-kontrabandë duke targetuar kontrabandimin e tekstill (markave të mbrojtura) kanë zhvilluar aktivitete dhe aksione të cilat kanë rezultuar me kapjen dhe identifikimin e kontrabandistëve, në këto aksione ka  asistuar  edhe Policia e Kosovës.  Fillimisht  aksioni është zhvilluar në regjionin e Prishtinës dhe ka filluar me datën 26 maj ku është arritur të kapet një furgon me veshmbathje të kontrabanduara. Derisa aksioni i radhës është zhvilluar në magjistralen Ferizaj Prishtinë ku është kapur vetura e radhës me tekstil të kontrbanduar. Derisa dje është kapur një furgon i cili po ashtu kishte mallra të kontrbanduara. Në të gjitha raste mallrat janë konfiskuar  (mbi 10,000 copë) së bashku me automjetet transportuese (3 copë) derisa kundër dyshuarve dogana ka filluar hetimet për kontrabandim mallrash.

Në vijim një pjesë nga lista e mallrave të kapuara.

Emërtimi i Mallit

Total/

Copë

Vërejtje

Patika NIKE

71

Modele te ndryshme

Patika ADIDAS

307

Modele te ndryshme

Mbulese koke (Hixhab) –shami ½

310

Marka Fidebs

Canta krahu nga skaji per femra

140

Modele te ndryshme

Farmerka ARMANI Jeans

71

Për të rritur

Farmerka ARMIN JACK

16

Për të rritur

Farmerka Levis Strauss 501

48

Për të rritur

Farmerka CASTINO Wears Jeans

24

Për të rritur

Veshje sportive te Kombëtares se Shqiperis ½ (poshtat dhe e larta) për fëmijë

1032

Per fëmije

Fustan te Grave te gjate

150

Veshje Islame

Maica Philip Plein

200

Për të rritur

Maica Versace

160

Për të rritur

Maica Polo Ralf Lauren

255

Për të rritur

Maica DS Quared

75

Për të rritur

Maica Diesel

50

Për të rritur

Helanka dhe badi ½ seti NIKE

110

E larta me krah te shkurte per te rritur

Hellanka dhe badi ½ seti ADIDAS

40

E larta me krah te shkurte per te rritur

Farmerka DZJ

68

Për të rritur

Maica NIKE

180

Për të rritur

Maica Tomy Hilfiger

100

Për të rritur

Maica BOSS

100

Për të rritur

Maica Polo Ralf Lauren (me jakë)

52

Për të rritur

Hellanke per femije

400

Për të rritur

Maica per femra

308

Për të rritur

Bluze verore per femra

200

Për të rritur

Kemisha Polo Ralf Lauren

30

Për të rritur

Kemisha Tomy Hilfiger

100

Për të rritur

Kemisha ARMANI

40

Për të rritur

Veshje sportive te kombëtares se Shqipërisë (vetëm e larta)

300

Për të rritur

Shami koke

1800

Për të rritur

image_2_782140.jpeg