Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

13 December 2013

DOGANA ZBULON NJË ARMË ZJARRI NË VERMICË

Prishtine 13 dhjetor 2013 –  Dogana e Kosovës  në bashkëpunim me Policinë  Kufitare kanë zbulua një armë zjarri të fshehur në një automjet.

Në pikë kalimin kufitar Vermicë, Oficerët Doganorë kanë selektuar  një automjet me targa të Kosovës për kontroll rutinore. Gjatë kontrollit të automjetit nën ulësen e pasme, Oficerët Doganor kanë hasur në një armë zjarri si dhe 20 copë fishek.

Me këtë rast personi në fjalë ka shkaktuar vepër penale sipas nenit 274 pika A, të KDAK-ës. I tërë rasti i është dorëzuar Policisë Kufitare për
procedurë të mëtutjeshme, si dhe arrestimi i personit në fjalë është kryer nga Policia e Kosovës.

 

20131213_120234.jpg