Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

15 January 2010

DOGANA ZBULON 5KG HEROINË NË VËRMICË
 

 

 

 

 

 

Vërmicë 15 janar 2010, Sot në
pikë kalimin kufitar Vermicë, Oficerët Doganor kanë arritur të zbulojnë
një rast tentim kontrabandimi të narkotikëve. Pas
ndaljës së një veture me targa KS, të llojit Mercedes, në këtë pikë kufitare,
gjatë kontrollit rutinor që i është bërë veturës në fjalë, oficerët doganor
kanë has që ne ulesen e prapme te automjetit te zbulojne gjashte qese te zeza
me substanca narkotike.

Pas verifikimit te kesaj substance, eshte
vertetuar se eshte e llojit heroin.E tere sasia e zbuluar eshte afro 5Kg.  

 Lidhur me kete rast eshte njoftuar Policia Kufitare, te cilen e kane
arrestuar personin e dyshimt. Rasti i zbuluar bashke me dokumentacionet e
gjetura si dhe malli, i jane dorezuar policisë për
 hetime të
mëtutjeshem.    

 

Heroin.jpg