Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

13 September 2011

Dogana shkatërron mallra që shkelin të drejtën e p

Dogana e Kosovës shkatërron mallra në sasi prej 275 cp, të markave tregtare; “Gant”, “Lacosta”, “Puma”, “Prada”, “Chanel”, “Valentino” dhe “XL”, të cilat cenojnë të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin në lartësi prej 6670€.

IMG_2240.JPG