Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

20 September 2011

Dogana shkatërron mallra që shkelin të drejtën e p

Në mbikqyrje doganore dhe prezencën e përfaqësuesit të markës tregtare “GUCI”, shkatërrohen mallrat (parfum) në sasi prej 20 copë, të markës tregtare “GUCI”.

IMG_2220.jpg