Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

16 May 2018

Dogana kap duhan të kontrabanduar

Prishtinë 16 maj 2018  n kuadër të luftimit të kontrabandës me produkte të duhanit njësit e antikontrbandës kanë ndaluar një automjet VW Kombi me targa kosovare e drejtuar nga një shtetas Kosovar.

Gjatë kontrollit në automjet janë gjetur produkte të duhanit, dhe menjëherë në bashkëpunim me organet hetuese është kontrolluar edhe shtëpia e vozitësit ku janë gjetur sasi tjera të duhanit.

Gjithsejtë produkte të duhanit për të cilat mallra i lartcekuri nuk ka pasur mbulesë dokumentacioni dhe dyshojmë se janë të kontrabanduara.

Nr Emërtimi Sasia
1 Total Duhan i Grirë Refuz 107.7kg
2 Total Cigare 24800cp
3 Total filtër për cigare dhe letër për cigare 49,000

E tërë sasia është konfiskuar dhe rasti ka vazhduar për kundërvajtje doganore si dhe për hetime të mëtejme.

 

IMG_7954