Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

24 September 2013

DOGANA E KOSOVËS SHPREH NGUSHËLLIME PËR DOGANIERIN

Ushtruesi i detyres së Drejtorit të Doganës së Kosovës z.Lulzim Rafuna, dje në orët e paraditës vizitoi zyrat e EULEX-it, për të shprehur ngushllimet e sinqerta të Doganës së Kosovës me rastin e humbjes së jetës të Doganierit  Audrius Senavicius  me 19 shtator,  z. Rafuna ngushëlloj kolegët dhe bashkëpunëtorët e të ndjerit, si dhe ofroj përkrahjen e Doganës .

Me këtë rast në emër të Doganës se Kosovës z. Rafuna tha se humbja e jetës është e papranueshme dhe shprehi besimin se autorët e këtij akti do të vihen para drejtësis sa më parë që është e mundur.

DSC04304.JPG