Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Lacoste”

Konfiskimet

10 December 2015

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara të markës tregtar “Lacoste”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 111copë , të markës tregtar “Lacoste” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që ju nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 3330Euro

 

Lacoste_10.12.2015_781623.jpg