Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 960 copë të markës tregtar “WD 40”

Konfiskimet

10 December 2015

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 960 copë të markës tregtar “WD 40”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 960 copë , të markës tregtar “WD 40” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 1920 euro

IMG_4352_677155.JPG