Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 261 copë të markës tregtar “Abercrombie”

Konfiskimet

14 December 2015

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 261 copë të markës tregtar “Abercrombie”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 261 copë , të markës tregtar “Abercrombie” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 7830 euro

 

IMG_5890_526997.JPG