Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 16 copë të markës tregtar “Gucci”

Konfiskimet

10 December 2015

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 16 copë të markës tregtar “Gucci”

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 16 copë , të markës tregtar “Gucci” , të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 480 euro

 

Gucci_10.12.2015_459915.jpg