Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

01 April 2014

DOGANA ASGJËSON APARATE TË LOJËRAVE TË FATIT

Prishtinë, 01 prill 2014,  Dogana e Kosovës ka filluar sot procesin e asgjësimit të aparateve për lojëra të fati të konfiskuara nga ana e Doganës në bashkëpunim me Divizionin e Lojërave të Fatit të ATK-së si dhe Policinë e Kosovës.

Këto Aparate të Lojërave të Fatit janë Konfiskuar në pjesë të ndryshme të Kosovës që nga viti 2012. Numri i aparateve që asgjësohen në këtë fazë është 313 copë.

Asgjësimi I këtyre aparateve bëhet kryesisht për mos-pagesë të borxheve.

Lidhur me konfiskimin e këtyre aparateve, kanë perfunduar të gjitha procedurat ligjore, dhe Dogana ka dërguar në gjykatat kompetente procedurën e inkasimit të borxheve që janë akumuluar nga këto aparate.

DSC04913.JPG