Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Vendimi Nr. 07/40 i datës 11.04.2018 parasheh lirimin nga tatimi doganor në import për mallrat (pajisjet e teknologjisë informative) të përcaktuara në shtojcën e këtij vendimi, me tatim zero doganor.