Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Udhezues i Brendshem 43/2017 Per proceduren e lejimit te Autorizimit per Eksportuesin e Aprovuar