Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Nr. 12 (20.09.2017)-Ftese për ofertë Nr 12-Asgjesimi i aparateve