Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Njoftim për dhënie të kontratës për shitjen e asteve/ veturave te DK-së me Nr. 70/2013