Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

NJOFTIM PER DHENIE TE KONTRATES Aseteve/Veturave të Doganës së Kosovës Nr. 103.2013