Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Njoftim mbi shtyrjen e afatit të Konkursit të Jashtëm me nr. 347/06.09.2017