Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Si të IMP/EXP & Ndalesa dhe kufizime

24 January 2022

Ndalimet dhe Kufizimet