Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Marrëveshje për amendimin dhe zgjerimin e Marrëveshjes se Tregtisë së lirë te Evropes Qendrore