Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Marrëveshja e partneritet të tregtisë dhe bashkëpunimit midis RKS dhe Mbretërisë së bashkuar të Britanisë së madhe dhe Irlandës Veriore