Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Këshillë Ligjore – Lirimi i derivateve nga taksa e akcizës për OJQ me karakter joprofitabil