Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

“Furnizim me supore – shenja graduese (epaulet) për oficerët e DK” Ri-Kuotim