Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

11 May 2012

DK shkatërron mallrat e falsifikuara të markës tre

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 68 cp , të markës tregtar “Apple”,  të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 17000 €.

IMG_2640.jpg