Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Konfiskimet

11 May 2012

DK-ja shkatërron mallrat e falsifikuara të markës

Dogana e Kosovës shkatërron mallrat e falsifikuara në sasi prej 2440 NPR, të markës tregtare “PUMA”, të cilat shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale. Vlera e përafërt e mallrave të sipërcekura, që iu nënshtruan procesit të shkatërrimit arrin ne 36600 €.

IMAG0767.jpg