Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

15 janar 2010

CUSTOMS DISCOVERS 5kg HEROINE IN VËRMIC&a

Heroin.jpg