Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

08 shtator 2009

CARINICI SPRECILI KRIJUMCARENJE

IMG_0094.jpg