Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

08 qershor 2009

CARINA SPREČAVA POKUŠAJE KRIJUM&a

New-Image.JPG