Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

12 qershor 2009

CARINA KOSOVA JE OTKRILA MUNICIJE

plumbat-3.jpg