Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

02 February 2023

Ambasadorja izraelite viziton Doganën e Kosovës

Prishtinë 2 shkurt 2023, – Ambasadorja znj. Tamar Ziv, Ambasadore jorezidente e Shtetit të Izraelit në Republikën e Kosovës dhe z. Roy Roznek, anëtar i Kryesisë së Federatës së Dhomave të Tregtisë të Shtetit të Izraelit (FICC),  sot vizituan Drejtorinë e Doganës së Kosovës.

Në Doganë znj. Ziv u prit nga menaxhmenti i lartë i Doganës, në krye me Drejtorin e Përgjithshëm z. Agron Llugaliu me bashkëpunëtor.

Fillimisht, Drejtori I Përgjithshëm zt. Llugaliu në pika të shkurta, informoi znj. Ziv me zhvillimet e Doganës  në përgjithësi, me punën dhe angazhimin, në mbledhjen e të hyrave, sfidat dhe planet për të ardhmen. 

Gjithashtu në takim është diskutuar mundësia thellimit të bashkëpunimit të ndërsjellët ekonomik tregtarë në me të Kosovës dhe Izraelit.

2