Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

09 June 2021

Ambasadori britanik zt. Abbott viziton Doganën e Kosovës

Prishtinë, 9 qershor 2021,  Dogana e Kosovës sot priti në vizitë ambasadorin e Britanisë  së madhe zt. Nicholas Abbott.

Sot Doganën e Kosovës e vizitoj ambasadori Britanik z. Nicholas  Abbott ku u prit nga Drejtori i përgjithshëm z. Agron Llugaliu me bashkëpunëtor, përveç̧ diskutimeve rreth shkëmbimeve tregtare dhe bashkëpunimit në përgjithësi zt. Llugaliu falënderoj Ambasadorin respektivisht qeverinë Britanike për ndihmën e ofruar gjatë këtyre 20 viteve në rritjen dhe profesionalizimin e Doganës së Kosovës.

1