Republika e Kosovës / Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pagesë

Lajme

19 November 2014

AMBASADORI BRITANIK VIZITON DOGANËN E KOSOVËS

Prishtine 9 shtator 2013, – Ambasadori i Britanisë së Madhe në Prishtinë z. Ian Cliff, dje ishte në një vizitë në Drejtorin e Përgjithshme të Doganës së Kosovës ku edhe u prit nga Drejtori i përgjithshëm zt. Lulzim Rafuna.

Drejtori I Përgjithshëm zt. Rafuna fillimisht informoj z. Cliff me zhvillimet e Doganës në përgjithësi, progresin e arritur në mbledhjen efektive të të hyrave, sfidat e vazhdueshme dhe planet zhvillimore të Doganës së Kosovës.

Britani e Madhe ka kontribuar në zhvillimin e Doganës së Kosovës gjatë 15 viteve të fundit drejtori falënderojë ambasadorin Cliff si dhe kërkoj që të Britania e Madhe të vazhdoj të përkrah zhvillimin e mëtejmë të organizatës sonë.

Thellimin i bashkëpunimit të ndërsjellët në fushën e doganës ishte edhe një ndër temat e diskutimit.

20140908_111613_37651.jpg