Republika e Kosovës / Ministria e financave

Dogana e Kosovës

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

0800 500 95
Thirrje pa pages

Lajme

03 shtator 2009

10 GODIŠNJICA OSNIVANJA CARINE

dogana-2.jpg