0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e financave

DOGANA E KOSOVËS

Lajme

Filtro

 • foto 3.
  16 shkurt 2017
  Vënia e gurthemelit të pikëkalimit kufitar në Merdarë

  Menaxhimi i kufijve sipas standardeve evropiane demonstron përkushtimin e shtetit tonë për integrime evropiane dhe euroatlantike. Republika e Kosovës është ndër shtetet e para të rajonit e cila ka vendosur dhe zbaton politikat e menaxhimit të integruar të kufijve, si një model i avancuar i kontrollit të kufijve, në mbrojtje të ...

 • dsc06596
  09 shkurt 2017
  Mbahet ceremonia e pranim dorëzimit të detyrës së drejtori të përgjithshëm

  Prishtinë 9 shkurt 2017 – sot në drejtorin e Doganës u mbajt ceremonia e pranim – dorëzimit të detyrës së drejtorit të përgjithshëm nga U.D. Fahri Gashi tek drejtori i ri i përgjithshëm z. Bahri Berisha. Gjatë pranim dorëzimit të detyrës Ministri I financave z. Hoti theksoj “Është ...

 • img_0911
  13 janar 2017
  Kapen mbi 25 kg narkotikë në Vërmicë

  Prishtinë 13 janar 2017 – Njësit e Doganës e Kosovës sot në mëngjes kanë arritur të kapin mbi 25 kg narkotikë të llojit marihuanë. Sot gjatë kontrollit të autobusit së linjës Prishtinë – Tiranë - Prishtinë njësitet e doganës kanë selektuar për kontrollimin detal këtë autobusit. Gjatë kontrollës së ushtruar nga oficerët doganor të valixheve të ...

 • dsc_9952
  30 dhjetor 2016
  Dogana me rekord përmbyll vitin 2016

  Prishtinë 29 dhjetor  2016 – Menaxhmeti i Doganës sot mbajti konferencën përmbyllëse të vitit. Gjithashtu në këtë konferencë mori pjesë edhe ministri i financave z. Hoti. “Të hyrat gjatë vitit 2016 patën një performacë të jashtëzakonshme, ne arritëm që të tejkalojmë mbi 1 miliard euro për buxhetin e Kosovës ku kjo shifër paraqet rekord, gjithashtu kjo ...

 • 20161222_162135
  23 dhjetor 2016
  Kapen afër 20 kg narkotikë në pikë-kalimin kufitar të Kullës

  Prishtinë 23 dhjetor  2016 – Njësit e Doganës e Kosovës në bashkëpunim të ngushtë me Policinë e Kosovës  kanë arritur të kapin afër 20 kg narkotikë të llojit marihuanë. Gjatë kontrollimit të automjeteve në pikë-kalimin e Kullës (regjioni Pejë), oficerët doganor kanë shfaqur dyshimet se një automjet me ...

 • te-hyrat
  22 dhjetor 2016
  Dogana e Kosovës kalon 1 miliard euro të hyra

  Prishtine 22 dhjetor 2016, për herë të parë që nga themelimi i doganës 17 vite më parë është arritur të tejkalohen të hyrat e mbledhura në lartësinë prej 1 miliard euro (1,014,137,335.79 euro) kjo është një shifër rekorde.   Rezultatet e mira në mbledhjen e të hyrave të cilat kanë pasur një performance të mirë janë duke vazhduar me një ...

 • img_0098
  22 dhjetor 2016
  Kosova dhe Shqipëria përshpejtojnë procedurat e transitit në kufi

  Prishtinë 22 dhjetor 2016 – Rritja e tregtisë me Shqipërinë dhe shfrytëzimi i porteve detare nga bizneset e Kosovës ka ngritur nevojën në marrjen e masave shtesë për përshpejtimin e procedurave të transitit në kufi me Shqipërinë dhe anasjelltas. Lidhur me ketë, Dogana e Kosovës me Doganat shqiptare kanë filluar ...

 • 444
  09 dhjetor 2016
  Dogana parandalon kontrabandën në kufi me Maqedoninë

  Prishtinë 9 dhjetor 2016 –  Dogana e Kosovës me përkrahjen e Policisë kanë arritur që të parandalojnë një automjet transportues që barte mallra të kontrabanduara nga Maqedonia. Në afërsi të fshatit Debellde njësitet e Doganës kanë ndaluar një automjet RENAULT kombi pa targa i cili ka qenë i percjellur nga 2 vetura tjera dhe nga ...