Telefoni për të raportuar korrupsionin dhe kontrabandën 038 500 095
 
  • Mirë se vini në Faqen zyrtare te doganës se Kosovës

    Ne do te mundohemi te ofrojmë informata te vlefshme për vizitoret tone. Informatat e paraqitur ne këtë faqe nga ana e doganës se Kosovës janë te mbështetura ne përgatitje.

    Lexo më shumë për ne
 
   
   
 
 
 
     
   
   
 
   

Pikat e Doganës së Kosovës